Omdat ieder contactmoment telt!

Impress – 4DMS is een full-service digital marketingbureau voor 1-op-1 klantcommunicatie. Wij zijn specialist op het gebied van data- én resultaatgedreven marketingcampagnes en Marketing Automation. Samen met onze opdrachtgevers én hun leveranciers werken wij aan de perfecte Customer Journey voor elke individuele klant. Samen streven we naar de ultieme klantbeleving. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten; omdat ieder contactmoment telt!

Onderdeel van Impress – 4DMS

In april 2017 heeft Impress’ aandeelhouder 4DMS uit IJsselstein overgenomen. Deze overname biedt klanten direct voordelen door schaalvergroting, een uitbreiding van competenties en een verbreding van het dienstenaanbod. Concreet betekent dit dat Impress-4DMS de gehele keten van klantcommunicatie kan bedienen en maximaal impact kan hebben op alle touchpoints in de Customer Life Cycle.

Onze kernwaarden.

Onze beloften. Onze cultuur.

Flexibel

We zijn er op ingericht om u zo flexibel mogelijk van dienst te zijn. We ontwikkelen communicatie- en productieprocessen op maat,volgens uw eisen en wensen. Dankzij onze ‘can do’ mentaliteit en de korte lijnen met onze partners zijn we als geen ander in staat om ad hoc projecten conform de door u gevraagde kwaliteit en deadlines op te leveren.

Integer

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele voorwaarde is voor goed zakendoen. Daarom beschouwen we integriteit als een essentiële kernwaarde. Het gaat erom te allen tijde open, eerlijk en respectvol te zijn naar collega’s, klanten en alle belanghebbenden. Verder hanteren wij het adagium van ‘afspraak is afspraak’, oftewel ‘doen wat we beloven’.

w

Customer Intimacy

Uw belangen staan centraal in onze bedrijfsvoering. Als dienstverlener willen wij van meerwaarde zijn door u vooruit te helpen en te ontzorgen. We streven dan ook naar duurzame relaties en dit wordt ondersteund door de vele klanten die al jarenlang zaken doen met Impress.

Innovatief

Om u ook in de toekomst te voorzien van meerwaarde denken en handelen we vernieuwend. Als vanzelfsprekend optimaliseren we onze processen en die van onze klanten continu. Dit doen we door een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid te geven aan alle team en medewerkers binnen onze organisatie. Hierdoor creëren we een positieve dynamiek die innovatie, initiatiefkracht en verantwoordelijkheid voor de klant aanjaagt.

Jouw extra marketingteam.

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress - 4DMS werkt samen met opdrachtgevers, hun bureaus en leveranciers aan de optimalisatie van marketingprocessen en de uitvoering van marketingcampagnes. Wij begeleiden de digitale transformatie, van implementatie tot executie. Snel, wendbaar en resultaatgericht. Creatie en strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Veilig, meetbaar en geoptimaliseerd.

Onze missie.

Campagnes met échte impact vragen om de perfect op maat gemaakte én gepersonaliseerde klantreis. Datadriven, omnichannel en geautomatiseerd. Samen streven we naar de ultieme klantbeleving, zodat ieder contactmoment telt. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten met een uitmuntende conversie. Wij hebben er de beste tools én beste mensen voor.

Jouw uitdagingen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?