Contactpersonen 4DMS

Bij 4DMS staat een enthousiast en goed team voor u klaar!
Wij stellen u graag voor aan onze projectmanagers en het commerciële team:

Eduard van 't Ende 4DMS

Eduard van ‘t Ende

Commercieel directeur

Mijn uitgangspunten zijn: aandacht voor de klant en onderscheidende oplossingen creëren. De vele mogelijkheden die onze organisatie kan bieden, motiveert mij om het optimale resultaat te bereiken. In het weekend zit ik graag op de fiets.

Loes Zegers 4DMS

Loes Zegers

Projectmanager

Een meer dan tevreden klant geeft mij voldoening. Van origine ben ik een Brabantse. Ondanks dat ik al jaren weg ben uit het zuiden, blijft het Utrecht met een zachte G!

Marjolijn Vendrig 4DMS

Marjolijn Vendrig

Senior projectmanager

Gedreven, oplossingsgericht en betrokken. Deze eigenschappen combineer ik in mijn werk. Met een nuchtere kijk op zaken en de nodige humor. Daarnaast ben ik een sportief verenigingsdier en zet ik me graag in voor een beter milieu.

Gabrielle Boer

Gabriëlle Boer

Sales Manager

Met enorm veel passie en enthousiasme werk ik graag samen met klanten aan de ultieme oplossing én resultaat voor elk vraagstuk! Naast mijn werk zijn sporten. (o.a. hardlopen en tennis), uiteten gaan met vrienden dingen waar ik veel plezier aan beleef.

Bas Pauwelsen 4DMS

Bas Pauwelsen

Projectmanager

Een project naar volle tevredenheid opleveren geeft mij energie. Ik ben trots op het feit dat we de klus voor de klant altijd weten te klaren. Ik ben een doorzetter, een teamplayer en nieuwsgierig. Daarnaast ben ik gek op sushi eten en bodypump.

Annelies Mansouri 4DMS

Annelies Mansouri

Senior projectmanager

Ieder nieuw project zie ik als een leuke uitdaging. Mijn eigenschappen zijn: gedreven, praktisch en behulpzaam. Thuis ben ik graag bezig met kokerellen, ontwerpen en maken van kleding.

Wouter Strengholt

Wouter Strengholt

Projectmanager

Mijn eigenschappen zijn: nieuwsgierig, praktisch en betrokken. Ik krijg energie van nieuwe dingen en in het onbekende duiken. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden en familie. Gezellig koken, eten en drinken.

Laura van Kampen 4DMS

Laura van Kampen

Projectmanager

Mijn eigenschappen zijn: creatief, ordelijk en samenwerkend. Door mijn diversiteit in kennis, kan ik zowel vanuit de consument als vanuit de klant meedenken in het proces. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken! Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt.

Geraldine de Quartel 4DMS

Geraldine de Quartel

Projectmanager

Hoe drukker het is, hoe meer energie ik krijg. Ik heb een ‘schouders eronder’ mentaliteit, ben heel flexibel en hou van humor. Daarnaast vind ik het leuk om op pad te zijn met mijn gezin en samen te koken met vrienden.