4DMS CashRefunds geld-terug-acties
4DMS CashRefunds

Een verkoopimpuls én interactie met de consument?

4DMS CashRefunds realiseert dit

Het genereren van een verkoopimpuls is één. Maar hoe zorgt u er voor dat deze groep consumenten uw product herhaaldelijk blijft kopen?

Een tool voor geld-terug-acties

Met CashRefunds kunt u eenvoudig een geld-terug-actie realiseren en gegevens verzamelen van uw klanten. In tegenstelling tot andere cashback tools hoeft de actie niet te eindigen na het uitkeren van de refunds. Wij kunnen u adviseren, begeleiden en ontzorgen bij het aangaan van de dialoog die daarna volgt. Zo profiteert u van:

  • Meer merkbinding
  • Hoge afzetvolume op korte en lange termijn
  • Korte doorlooptijden bij de implementatie

Met de tool CashRefunds creëert u een gebruiksvriendelijke actiesite in lijn met uw merk.

U kunt de actiepagina zelf of door ons laten inrichten. Ook voor het combineren van een online én offline geld-terug-actie, het toekennen van unieke codes en het uitkeren van refunds kunt u bij ons terecht. Daarnaast ondersteunen wij u bij de datagedreven campagnes voor herhaalaankopen in de vorm van loyaliteitsprogramma’s.

Merkbinding geld-terug-acties

Merkbinding

De geld-terug-actie wordt krachtiger met onze aanvullende diensten voor loyaliteitsprogramma’s. Zo bouwt u aan meer binding met uw product en merk.

Afzetvolume geld-terug-acties

Afzetvolume

Met een geld-terug-actie en een effectieve opvolging via één of meerdere kanalen bereikt u een afzetgroei op korte en lange termijn.

Korte doorlooptijden

Met de cashrefund tool kunt u zelf of door ons een online actiepagina inrichten. Wij garanderen u korte doorlooptijden om uw actie in te richten.

Wij geven u graag meer informatie en
een demonstratie van de mogelijkheden. 030 850 18 00