E-mail

E-mail nieuwsbrief uitbesteden

De e-mail nieuwsbrief is bij uitstek het beste middel om in contact te blijven met uw relaties, verkoopkansen te signaleren of conversie te realiseren. Maar de nieuwsbrief is ook een tijdrovende klus. Laat u ontzorgen door 4DMS! Wij dragen zorg voor uw nieuwsbriefcampagne en tillen het naar een hoger niveau. U levert de content aan, wij doen de rest. En dat voor een betaalbare prijs. Uw voordelen:

 

Gemak en efficiëntie

Met minimale inspanning staat u in contact met uw relaties. Zo kunt u volledig focussen op activiteiten waar u graag meer tijd aan besteedt.

Verbeterde kwaliteit

Nieuwe inzichten uit campagneresultaten worden continu omgezet naar optimalisatiemogelijkheden. Uw e-mailmarketing blijft doorontwikkelen, waardoor u het maximale eruit haalt.

Flexibiliteit en extra kennis

Beschikbaar wanneer u dat wilt. Daardoor kunt u op elk gewenst moment een beroep doen op uw vaste contactpersonen met HTML en e-mailmarketing expertise.

 

Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen in overige e-mailcampagnes, zoals transactiemails, lifecycle campagnes en eventcommunicatie.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Zadkine over 4DMS

“Door de samenwerking met 4DMS kunnen wij onze potentiële studenten nog beter informeren en begeleiden. ” - Katinka ten Have, Marketing & Communicatie


Bekijk klantcase